Els vianants són sempre oblidats a Sant Cugat

Tots estem veient l’esforç titànic per tal d’asfaltar i pintar carrers per deixar una imatge diferent del municipi de Sant Cugat. Res a dir, excepte que aquesta activitat caldria que es fes a terme constantment i no sols en anys electorals, ni enllocs on més sovint es fa, ja que sovint hi ha indrets que mai toca.
Pel tema carril bici, tampoc ens podem queixar, però un cop més cal recordar que a més de cotxes, bicis i patinets hi ha una altra «espècie» que són les persones que van a peu, i que caminen, com mitja de desplaçament.

Vianants oblidats

Els vianants són oblidats, perquè gran part de les voreres del municipi es troben en un estat molt perillós, degut els arbres que contínuament les destrossen i que l’arranjament que es fa l’ajuntament gairebé és nul, tal com hem repetit en nombroses ocasions.

problemes del arbres en les voreres


Per altra part, també ens trobem amb una paradoxa de zones de pas invisibles. Que volem dir són aquells indrets que vas caminant i sobtadament cal travessar el carrer i no tens cap pas de vianants o indicacions per on has d’anar.
Tal és el cas, de dues places la de «la recerca» i la de «l’anyada», per aquells que no els hi soni, són les dues places que condueixen del barri de Vollpalleres a llocs com TVE, universitat Gimbernat, escola Thau, escola japonesa o la coneguda, empresa HP i totes les del seu voltant. És dir, les connexions entre les avingudes Generalitat i Via Augusta pel pont que creua l’AP7 no tenen accés a vianants.

Conclusions

El repintat dels carrers no és de bon tros una inversió que calgui ser any electoral, està força bé fer-ho si està malmès, però també és molt important que els responsables de la seguretat viària també vagin per tot el municipi i puguin comprovar que totes aquelles persones que vulguin anar a algun dels indrets citats anteriorment (per cert, hi ha molts més) puguin fer-ho també passejant a peu sense cap mena de perill per ael seu indret degudament assenyalats.

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

2 comentarios en «Els vianants són sempre oblidats a Sant Cugat»

 • el 13/03/2023 a las 12:03
  Enlace permanente

  L’esforç de aquets ultim mesos per tant de asfaltar i pintar carrers es Titanic, jo ho tindré en compta a l’hora de votar, perque si «nomes» trevallen 1/2 any a ritme, que fan la resta del any?.

  Respuesta
 • el 14/03/2023 a las 07:22
  Enlace permanente

  Això passa amb els carrils bicis no se si es per estalviar infraestructures (pintura) o perque agafan els planells en tamany foli. Però el que es una vergonya es el repintat que estan fet i arreglos importants o inexitents no es faci. Això es un rentat de cara i en molts llocs es necessita xapa i pintura

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *