Els vehicles oblidats

Al començament de la pandèmia va aparèixer aquest vehicle en aquest indret, era un vehicle relativament nou (pocs anys de matriculació) i en un estat exterior perfecte.
Transcorregut un temps, veient que el vehicle no es movia del lloc, els comerciants d’aquell indret, preocupats que es tractés d’un robatori varen fer la corresponent denúncia on els van notificar que el vehicle no estava denunciat.
Notificat a l’Ajuntament aquest va posar l’adhesiu de rigor i així va quedar.
Coincidint amb l’obertura de l’oci nocturn aquest vehicle s’ha convertit en el subjecte del vandalisme més cru i pelat. Malgrat això l’ajuntament continua sense fer res.
No m’agradaria veure fins a quin grau de vandalisme es pot arribar fins que trobem una actuació definitiva, ja que la imatge just davant d’una zona esportiva i comercial fa vergonya

image-slider-with-thumbnail1.jpeg
image-slider-with-thumbnail2.jpeg
image-slider-with-thumbnail3.jpeg
PlayPause
previous arrow
next arrow
image-slider-with-thumbnail1.jpeg
image-slider-with-thumbnail2.jpeg
image-slider-with-thumbnail3.jpeg
previous arrow
next arrow
Shadow


Aquest exemple no és l’únic, en el nostre municipi i la inacció per part de l’ajuntament és absoluta, malgrat d’existir una normativa sancionadora i cada cop podem observar més i més vehicles abandonats.

[ratings]

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

3 comentarios en «Els vehicles oblidats»

  • el 03/01/2022 a las 21:03
    Enlace permanente

    En un artículo de 1982 por los científicos sociales James Q. Wilson y George L. Kellin ya se hablaba sobre la teoría del cristal roto. Veo que este ayuntamiento vive en otra década.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *