Sant Cugat que ens mereixem

Justificació

L’arrelament al lloc on vius és natural en tot persona i el sentiment de pertinença també. Quan a més contribueixes amb els teus impostos i en l’elecció d’aquelles persones que han de gestionar el patrimoni de la teva ciutat és totalment lògic que desitgis que tot això es vegi convertit amb una millora, satisfacció i resultats que et facin sentir orgullós.

#SANTCUGATQUENOENSMEREIXEM neix de veure com de mica en mica el nostre municipi anat patint una degradació en algun d’aquells elements bàsics que et fan sentir orgullós de viure a Sant Cugat.

Que entenem per elements bàsics?

Ciutadania

Entenem per elements bàsics la mateixa ciutadania, especialment els joves («on són els joves»). Quan han sortit, tothom ho ha patit. Tots hem estat joves, però hem de saber que la convivència ciutadana té uns límits per garantir harmonia, no es pot embrutar pensant que algú darrere vindrà a netejar, per exemple. I també els no tan joves en els que l’educació i el civisme són desconeguts malgrat tenir un dels nivells de vida i educació superior a altres poblacions.

Polítics

També els polítics que ens governen escollits democràticament i que sovint obliden que representen al 100% de la seva població inclòs aquells que no els han votat o ni que tan sols han anat votar. Polítics on sovint obliden el funcionament bàsic del municipi per cercar idees o projectes futuristes cercant més una promoció pròpia d’ells o del seu partit abans que de la mateixa ciutadania. També polítics que són incapaços d’adoptar decisions complexes per por al seu partit o a la ciutadania que els ha votat.

On estan aquells temps on l’alcalde de Sant Cugat anava caminant sempre per tot Sant Cugat anotant tot allò que veia malament.

I sobretot aquests polítics que deixin de mentir i reconeguin quan s’equivoquen (per cert tothom té dret a una equivocació, però la diferència està en la capacitat de resoldre el més ràpid aquell error i posant una solució).

Sant Cugat del Vallès no ha de resoldre la política de Catalunya, ni d’Espanya ni d’Europa. Ha de resoldre i facilitar la vida dels seus ciutadans i ciutadanes vetllant perquè tots els esforços econòmics que fan els ciutadans es vegin compensats amb escreix en els seus serveis.

Estructura

Dins d’aquest apartat inclourem entre altres els serveis sanitaris, la mobilitat, l’habitatge, la neteja, el feedback entre ajuntament i ciutadania, entre altres.

Que vol ser #SANTCUGATQUENOENSMEREIXEM

  • Un web on són exposades totes aquelles circumstàncies que els polítics no volen veure
  • Un web on fer realitat les mancances pròpies i reals de la ciutadania
  • Un web on explicar propostes, sugeriments i alternatives per millorar la nostra ciutat
  • Un web que vol ser un referent per la millora del municipi i la seva convivència.
  • Un web de participació de tots aquells que vulguin estar plenament orgullosos de la nostra ciutat i col·laborar amb suggeriments en aquesta millora.

Què no vol ser #SANTCUGATQUENOENSMEREIXEM

  • Un web de crítica a un determinat grup polític
  • Un web de protesta
  • Un web de visió única de les coses
  • Una crítica constant a l’Ajuntament i als seus polítics.

Ús encoratgem amb els vostres comentaris, i amb l’aportació de notícies, crec que entre tots podem fer quelcom més per millorar la nostra ciutat.

Sant Cugat som tots
Si t'ha agradat l'article comparteix a: