Salut, arbrat i nou habitage

Actualitat a Sant Cugat del darrers dies


Pere Soler, candidat del PSC i ampliació d’habitatge del municipi.

Ens venen la necessitat dels joves per quedar-se al municipi i la manca d’habitatge assequible. Comencem que a partir del moment que no tot és habitatge públic, una part dels nous habitatges no seran assequibles per les seves butxaques, per altra part, la major part que vivim he vingut de fora en el seu moment i és normal, a tot món, ja bé sigui per feina o estudis, que els primers anys marxis del municipi.
Per altre part recordem què si Sant Cugat no té els serveis necessaris (salut, seguretat, neteja, escoles, etc.) per 100.000 habitants, fem el favor de no augmentar la població fins resoldre el problema. És obvi col·lapsem més la població.
Les ventades i l’arbrat


Incidents per les ventades sobre l’arbrat

Es evident que en episodis de ventades fortes és molt freqüent la caiguda d’arbres. La meva qüestió és quants d’aquests arbres amb un control exhaustiu de poda i de control del seu estat d’arrelament ens haguéssim estalviat la seva caiguda? Aquesta afició a plantar arbres ha d’anar acompanyada d’una cura amb personal suficient per fer totes les tasques que generen, poda, reg, neteja, reparació de desperfectes, etc.


La Salut a Sant Cugat

CUAP de Sant Cugat en un any atén 49.000 persones i sols 3% és derivat a centre Hospitalari. El que no diu aquest article és nombre de persones que varen anar directament a un Hospital ni tampoc els que varen anar a centres privats, gràcies al fet que disposaven d’una cobertura privada. Recordeu, que el CUAP encara no té servei de pediatria ni 24 hores ni festiu. Tampoc cal que entrem en les condicions econòmiques i de treball de la majoria de professionals de la salut que ens han d’atendre.
Sant Cugat disposa de la mateixa població aproximada que Girona i no disposa dels mateixos serveis sanitaris públics i l’ajuntament que vetlla per nosaltres no fa res.

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *