Ara ja podem saber quantes bicis o patinets circulen per Sant Cugat

Recentment, hem vist amb admiració, l’aparició d’uns marcadors electrònics anomenats «Tòtems» que ens donen la informació a temps real del nombre de bicicletes i patinets que circulen pel camí de can gatxet o la rambla del Celler.

La Comissionada per l’Emergència Climàtica, Alba Gordó, ha explicat, segons Cugat Media  que es tracta d’una «reivindicació històrica del col·lectiu ciclista de la ciutat» i que encaixa amb el model de ciutat pel qual estan apostant les grans ciutats occidentals com Nova York, París o Londres.

Tenim el mateix pressupost que aquestes tres ciutats? Quin cost han tingut els tòtems i/o l’estudi endegat a l’empresa francesa Ecocounter.

No seria millor endegar una campanya d’educació cívica per anar en bici, de forma que respectin als vianants amb les seves velocitats i distancies, respectin la senyalització dels carrers, per ells no hi ha ni carrils ni semàfors?

Potser seria més interessant saber, a l’hora de mesurar, el nombre de camions que transiten per l’AP7 en el seu pas per Sant Cugat i el nombre tones de CO2 i altres contaminants que emeten mentre el corredor ferroviari encara l’estem discutint.

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Un comentario en «Ara ja podem saber quantes bicis o patinets circulen per Sant Cugat»

  • el 03/01/2022 a las 18:02
    Enlace permanente

    La veritat és que trobo que és una de les mostres de com llençan els diners l’ajuntament en comptes d’acabar o arreglar el carril bici, possem contadors.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *