Pressupostos participatius


Els pressupostos participatius de Sant Cugat del Vallès són una bona idea per íntegrar i fer més nostre la ciutat. Són una oportunitat per donar conèixer les prioritats de la ciutadania, que vol participar en les decisions municipals.

La primera edició d’aquests pressupostos, malgrat subcontractar una empresa per canalitzar les diferents opinions, va gaudir d’errors «l’empresa externa i el seu desconeixement sobre la ciutat».
Ara el model és diferent, estalviem empresa i anem a un model més Eurovisiu, votació popular. Aquest sistema té un avantatge estalviem una bona part d’intermediaris i té més rapidesa.

Què en pensem

Sant Cugat que ens mereixem, aposta en concret, per la proposta de pressupostos participatius presentada per la racionalització l’ús del voral de camí de ganxet En camí can Ganxet, conviuen bicicletes, patinets i vianants «que caminen». Sovint l’ajuntament oblida que hi ha persones que caminen, diem s’obliden pel gran nombre de voreres aixecades per arbres, de pas tan estret, que en prou feines pot anar una persona en filera i la vegetació que envaeix.
No volem tirar per terra del carril bicicleta, malgrat tenir un ús esporàdic i sols important de passeig de cap de setmana.

Suport a la proposta «Pavimentació viària de vianants Can Gatxet»

La proposta de «Pavimentació 50% de vial peatonal Can Gatxet», és una proposta a vetllar per la seguretat dels vianants (que per cert no es comptabilitzen al seu pas com es fa amb les bicis i patinets). L’objectiu és establir una zona per vianants i altre per la circulació de bicis, corredors «runnings» o patinets. Amb aquesta mesura, a més de vetllar per la seguretat dels vianants, estalviaríem haver de rentar pantalons, embrutar-se de fang quan plou i netejar les sabates cada cop que circulem per anar al poble.

Donem suport,

Valora aquest article [ratings]

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *