Instal·lació de plaques solars a Sant Cugat del Vallès

Està totalment demostrat que cal anar cap a un model energètic més sostenible i més ecològic per tal d’obtenir energies netes sense dependències d’altres països. Les plaques solars a dia d’avui comencen a ser una alternativa viable, sobretot gràcies als ajuts.


Actualment, tothom s’omple la boca de parlar del canvi climàtic i dels projectes que faran o fan. L’ajuntament de Sant Cugat és un d’ells. Fa poc es va aprovar les zones de baixes emissions, no deixen de ser un gra de sorra dins la gran contaminació en el municipi per culpa de l’AP7, túnels Vallvidrera o l’ocupació de carrils bici en carrers de gran trànsit, fa que el trànsit sigui més contaminant, pels embussos originats tal com s’ha demostrat que passa a la ciutat de Barcelona.

Si volem energies verdes cal ajudar

El motiu d’aquest article no és un altre que reclamar a les institucions públiques, d’entre elles el nostre ajuntament, que facilitin a tots aquells que volen o han invertit amb energia solar estalviar tots aquells impediments, que fan que els ciutadans arribin a desistir de contribuir a millorar el planeta, ja bé sigui a l’hora de retornar l’IBI, rebre subvencions o obligar que les distribuïdores elèctriques a facilitin el retorn de les inversions.

Per recaptar cal donar exemple

Si som ràpids a l’hora de recaptar, cal que també ho siguem a l’hora de retornar allò que hem promès a la ciutadania. Si no ho fem així, cada cop més les institucions perdran credibilitat. No és lògic que hi hagi tantes persones que fa més de tres anys, que encara no han rebut res i que la resposta sigui que tenen problemes de comunicació entre la Diputació (ens recaptador) i l’Ajuntament.

[ratings]

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *