Després de 3 anys comencen les obres d’arranjament del vial de crist treballador


El pròxim dia 27 de juny comencen les obres d’arranjament del carrer del crist treballador. Això implicarà canvis de sentit de circulació i talls de carrers. Caldrà tenir molta cura de circular amb molta prudència, ja que serà eliminat el carril per vianants. Aquest carril és aprofitat per a molts infants per anar a les escoles esportives del club natació Sant Cugat.


Història

El que va ser un parell de matins per fer malbé el carrer del crist treballador i tres anys d’una situació de contaminació del aire, finalment durant els propers 3 mesos i amb un cost inicial de 300.000 € es faran els arranjaments per resoldre aquest problema. Cal recordar que aquest qüestió en el seu dia va declarar l’alcaldessa que desconeixia qui va ser que decidir aquesta mesura.
Ara en aquests 3 mesos totes els nens i nenes que gaudeixen de les estades d’estiu al club natació podran respirar grans volums de pols a causa de les obres de pavimentació.
Entenem que qualsevol moment era mal moment, ja que si era amb temps escolar el conflicte encara era pitjor. Paciència

Conclusions

Com dèiem alguns «bé està el que bé acaba» i aquesta haurà de ser la reflexió si el proper mes de setembre podem tornar a respirar aire sense pols que el contamini. Esperem, que amb aquestes obres, tornar a gaudir d’aquest espai tant aprop de la natura com és el parc natural de Collcerola.

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *