Carretera Rubí a Sant Cugat

L’INCASOL iniciarà les obres de vianantització de la rotonda que va del centre comercial al Leroy Merlin. És una gran notícia que després del molts anys les persones que venen de Rubí tinguin un accés digne a peu cap al centre comercial o l’inrevés en la carretera de Rubí a Sant Cugat.
Sembla que amb aquesta notícia hem arreglat el problema, però en realitat el problema principal radica en els milers de persones que es desplacen amb el seu vehicle i quan surten a la rotonda del centre comercial són organitzats uns enormes cacaus, gràcies a un coll d’embut, que aquestes obres no tenen previst resoldre.
Seguint amb aquest vial, (la carretera de Rubí, té prop de dos segles i continua similar als seus origens) tenim un altre punt negre i és l’encreuament de l’avinguda de la «Boerhinguer» amb l’esmentada carretera, objecte a més de nombrosos accidents de circulació.

Propostes sobre la carretera Rubí Sant Cugat

– Pel que fa a la vianització hauria estat bé contemplar un accés directe per part de la gent que surt del centre comercial a Rubíamb vehicle propi (carril exclusiu) independent dels que van de Sant Cugat a Rubí. Això resoldria de forma important els embussos.
– Crear un accés al centre comercial per l’entrada que dona a la carretera de Sant Cugat Rubí per tots, tant els que circulen pel lateral com els de la carretera. Això faria disminuir part del volum de circulació de l’avinguda Via Augusta.
– Construcció d’una rotonda en l’encreuament avinguda països catalans/carretera de Rubí, hi ha espai suficient i evitaria accidents. Cal recordar que hi ha un canvi de rasant pels vehicles que venen de Rubí en direcció aquest encreuament. Per cert, seria bo, que d’una vegada per totes que fos reparat el sot de desnivell del pont sobre la via de Renfe! Un perill pels vehicles i un negoci pels tallers de reparació
– I per últim obrir d’una vegada les entrades i sortides de la C16 l’altura del carrer Josep Irla que descongestionaria el trànsit per altres vials alternatius ja col·lapsat en alguns moments. Això permetria a la rotonda de l’hipodrom tenir un accés per evitar el saturament l’altre punt negre, la rotonda de la Repsol.

CONCLUSIONS

Hem de tenir clar que hem de conviure amb els cotxes. Que aquests necessiten més espais, de la mateixa manera, que si fem més pisos tenim més població, cal facilitar més vials per la circulació. A més població més cotxes, és una equació que no falla.
Les opcions proposades no son cap d’elles grans inversions, però personalment aportarien al municipi millor mobilitat i menys contaminació.

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Un comentario en «Carretera Rubí a Sant Cugat»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *