Limitació de velocitat a 30 km/h

Recentment la DGT ha modificat el codi de circulació rebaixant els límits de velocitat en les vies d’un sol carril en les vies urbanes.
La limitació de velocitat a 30 km/h vol estalviar sinistralitat i reduir emissions contaminants dels vehicles.
Es pot estar d’acord o no, però la normativa és d’obligat compliment i sancionable i, per tant, cal respectar, agradi o no.
L’ajuntament de Sant Cugat ha fet un esforç en senyalitzar aquestes vies, per recordar la normativa.

Resultats de limitar velocitat a 30 km/h

Actualment, els resultats obtinguts, és que cada cop que vas per una via amb limitació de velocitat 30 km/h, tens els vehicles darrere emprenyats, tocant el clàxon i inclòs avançant, molts cops, en línia continua i gesticulant quan passen pel teu costat.

Proposta

Actualment els ajuntaments són deficitaris i necessiten pel seu sosteniment gran quantitat de recursos.
La política de què la ciutadania ha de ser autoresponsable, hem vist per activa i per passiva que no funciona
Recaptar i crear nous impostos pel finançament, sempre recau en les mateixes persones i aquestes, comencen ha estar fartes.
La meva proposta és senzilla dels fons europeus Next generation, en lloc de posar càmeres per controlar l’accés a la zona de baixes emissions, potser seria més efectiu instal·lar radars de control de velocitat i sancionar aquells vehicles que amb la seva conducció poden posar en perill a la població al no respectar la normativa de circulació. Crec amb aquesta mesura es podria millorar la mobilitat i de rebot la contaminació

[ratings]

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *