Les fulles no son bruticia

Recentment, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès Mireia Ingla a declarat a Sant Cugat Media que «les fulles no són brutícia», que hem de estar orgullosos de tenir moltes fulles, ja que estem en una ciutat verda.

Seguint el mateix criteri els excrements dels animals son adobament natural i les mascaretes al terra donant fe de la gran preocupació del poble per la salut.

Els polítics sovint volen fer-nos combregar amb rodes de molí, ara pagarem un nou impost del vehicle per reduir el CO2 ambiental, paguem l’ impost de l’àrea metropolitana perquè tindrem més arbres, i així un darrere l’altre, tot pel nostre bé, mai reconeixeran que tenim masses despeses en el manteniment administracions, masses polítics, assessors i empreses subcontractades per pagar.

Foto realitzada en el mes d’agost de 2021

Tornant a la neteja, no és el primer cop en poc dies que l’actual govern municipal defensa una gestió de la neteja excepcional, quan en realitat fa molt temps que no veia personalment Sant Cugat tant brut. Les neteges dels carrers no arriben a dos cops al mes a segons alguns llocs. Això fa que quan es netegin no puguin deixar correctament.

Sra. Ingla, les fulles embruten, rellisquen, es podreixen, i en episodis de grans ruixats creen greus problemes d’evacuació d’aigua. I si no es recullen, vol dir que tampoc es fa neteja.

Si us plau, activeu una política de neteja, ara més que mai, estem encara en una pandèmia.

Veure l’article a Cugat Media

 

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *