Inversions AMB a Sant Cugat del Vallès en el 2022


Per aquelles persones detractores de pagar l’anomenat impost injust de l’àrea metropolitana de Barcelona AMB, poden quedar satisfetes que segons la informació publicada per CugatMedia que aquest 2022 rebrem la important quantitat de 702.841 €. Aquesta important quantitat de diners quedarà redistribuïda en dos únics projectes:


Planta de compostatge de Sant Cugat del Vallès 564.960 €

La planta de compostatge es troba en funcionament des de 2001 i adherida el 2009 a l’AMB aquesta planta tracta la matèria orgànica i residus vegetals per obtenir-ne compost i dona servei a Sant Cugat i als municipis propers. Si tenim present que en la seva creació era de la Generalitat, després ho traspassa AMB i ara tenim el privilegi que AMB ens paga per un servei que, a més donem a altres municipis és tot una sort.

El programa ApropAMB 137.881 €

Aquest programa, neix arran de l’impacte en la vida social i econòmic pel COVID19. És un pla estructurat amb 3 programes i 8 línies de treball,que amb una dotació final de 16.600.000 € prioritza el suport econòmic de les iniciatives municipals presentades. Sant Cugat rep un total d’aquest ajut 0,83%.

Els beneficis d’AMB per Sant Cugat del Vallès

Tal com comentava en l’article El tribut metropolità AMB, l’any 2021 els ciutadans de Sant Cugat vàrem contribuir amb impostos directes 4.635647,69 i com contrapartida directament rebrem 702.841 dels quals 564960 són per una infraestructura compartida amb més municipis és dir els nostres impostos directes retornen en benefici del municipi amb 15,16%.

Recordo que diferents polítics inclosos el mateix president de la Generalitat algun cop ens deien «Espanya ens roba» i probablement era per una informació insuficient com la d’aquest article. Ben segur aquest 85% d’euros que no surten, estan distribuïts en grans beneficis pel nostre municipi i per altres que no tenen la sort de contribuir tant com nosaltres.
[ratings]
Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Un comentario en «Inversions AMB a Sant Cugat del Vallès en el 2022»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *