Els indicadors de circulació de bicis i patinets «Tòtems»

Fa un temps vàrem parlar de la gran iniciativa per fomentar l’ús de la bici o el patinet que el nostre ajuntament tingut mitjançant la instal·lació d’uns tòtems informatius.

Què mesuren realment aquests tòtems?

Segons surt a la pantalla, indiquen la data i l’hora. Cosa que corroboro que coincideix.
Per altra part, surt la paraula avui, i entenc que es tracta del nombre de bicis i patinets que circulen o estan circulant en el dia d’avui, mitjançant un sistema sofisticat i ben segur car.
I finalment una indicació on diu aquest mes. Entenc que fa la suma acumulada de tots els vehicles, en referència a la data.
Desconec si els resultats indicats corresponent a tot el municipi o sols en el seu pas per l’indret on el tòtem es troba ubicat.

Resultats

Curiosament, circulant el diumenge 27/3/2022 per aquest indret, he comprovat, amb estupefacció que de 8,30 a 10,11 per Camí de can ganxet tan sols havien circulat 3 vehicles. És a dir sols 3 en un horari on s’acostuma a circular en dies festius i sense pluja intensament.
A més, no sols ha estat la visió instantània sinó que he fet el recorregut en les dues direccions de Sant Cugat centre a Sant Cugat Oest on potser m’he creuat amb més d’una trentena de vehicles circulant per aquest indret.

Preguntes

Fem inversions per a després què?
Aquestes inversions estan controlades?
Hi ha un manteniment?
Qui és el responsable?
Aquests indicadors serveixen per prendre decisions i si cal suprimir carrils bici si ningú circula?

Conclusions

Sovint tenim la impressió que ens prenen el pèl, venent ordinadors a pedals o com diuen els grans combregar amb rodes de molí. És important vetllar pel diner públic, no ens cansarem de dir. I sobretot invertir en allò que sigui absolutament necessari. Encara que siguem Sant Cugat els recursos (diners) són limitats i cal fer-ne un bon ús.

[ratings]

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Un comentario en «Els indicadors de circulació de bicis i patinets «Tòtems»»

  • el 05/04/2022 a las 11:20
    Enlace permanente

    Jo concretament he vist el de Mirasol apagat, entenc que espatllat no té ni un any. Ho trobo una tontería segur que eren cars i només és per fer maco i aparentar ser una «ciutat top» valdria més arreglar el carril bici on està aixecat per les arrels acabar-lo, que hi ha llocs que desapareix.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *