Escola la Mirada

Darrerament estem vivint una lluita entre l’ajuntament i el veïnat sobre la ubicació d’una escola, al barri de Vollpalleres. Sense entrar en el detall si l’escola ha d’estar en un bosc o no, crec que hi ha un altre pregunta que caldria que ens féssim.
Quan es fa una barriada nova, entenc que es fan nombrosos estudis tècnics, mediambientals, econòmics, etc.  Quan va ser creat Vollpalleres es va pensar tots els equipaments necessaris i inclòs la seva ubicació.
– No es va pensar que caldria una escola ubicar-la en un lloc que no fos problemàtic?
– En la crisi del totxo no es va pensar comprar part del sol per nous equipaments municipals?
Ara tenim una necessitat i apel·lem als ecologistes perquè no aturin el projecte, però ara tenim dos problemes una falta d’escola i una destrucció d’una part de bosc per urbanitzar quan hem tingut moltes hectàrees sacrificades per habitatges.

Conclusions

Sant Cugat té un afany molt important per ser una de les poblacions més grans de Catalunya en nombre d’habitants, però a canvi, no té previst que una ciutat ha de tenir una sèrie d’espais, culturals, educatius, per entitats, per esports, etc. És fàcil donar llicències per blocs d’habitatges, però cal preveure qui si volem ser ciutat hem de poder gaudir de tots els servis d’una ciutat i no pensar el que no trobin aqui es va a Barcelona. Sant Cugat té que deixar de ser ciutat dormitori.

Tenim gairebé el mateix nombre d’habitants de Girona, tenim els mateixos equipaments?

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Un comentario en «Escola la Mirada»

  • el 30/11/2022 a las 08:54
    Enlace permanente

    Ara estan en barracons i el pati utilitzan un parc públic però que passarà els propers anys els nens creixen i cada any es necessita un curs nou on possaran el pròper?.
    Potser haurien de anticipar-se a les necessitats. S’ha vist que aquest any no han sobrat places a les escoles però pisos segueixen fent-se i venent-se que passarà amb els nous santcugatencs que necessiten escoles hi ha nous projectes?

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *