Els Serveis Sanitàris públics

Sant Cugat del Vallès és el paradís de la sanitat privada, gaudeix de dos grans centres Hospitalaris un del grup Quirón i un altre del grup Asepeyo, a més d’un gran nombre de policlinics privats, gràcies a els quals corregim la greu mancança de la sanitat pública, garantida per Mútua de Terrassa i amb el istiplau del Servei Català de la Salut.

Recentment en paraules del conseller de Salut Dr. Argimón, «Catalunya ha incrementat l’afiliació a la sanitat privada a nivells que mai s’havien arribat 32%, la qual cosa significa, que els serveis públics no donen el que haurien de donar» +informació

En l’actualitat el sistema sanitari públic a causa de la COVID-19 ha vist corregida i augmentada les seves mancances, per una població que es troba molt a prop de 100.000 habitants. A més del calvari d’intentar veure el teu metge de capçalera, l’accés a un especialista o una prova mèdica té una llista d’espera escandalosa, ja no cal dir una intervenció quirúrgica.

Si no sortim a les notícies, és gràcies al fet que molts santcugatencs i santcugatenques disposen un sistema de salut privat que supleix aquestes greus mancances (seria interessant arribar a conèixer el % de ciutadania que disposa d’aquesta doble cobertura). Fa un temps, parlant amb els mateixos professionals sanitaris dels centres públics, en varen corroborar aquesta afirmació.

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *