Eleccions a l’ajuntament anuals

Veient els resultats que estem tenim darrerament a Sant Cugat, seria bo fer una proposta, que les eleccions municipals, fossin cada any.
Sant Cugat, en menys tres mesos, està veient, com tot allò que en el seu dia hem anat comentant com negatiu pel municipi, ara està sent reparat i solucionat.

Les millores abans de les eleccions

Poda d’arbrat, l’asfalt de diversos trossos del municipi fins i tot algun carrer sencer, inclòs carrers que per temes mediambientals, no podien ser asfaltat ara si, és el cas del camí de retorn de l’escola Avenç, que gaudeix d’un asfaltatge meravellós quan ha estat tres anys sense asfaltar el camí del crist treballador i també observem el pintat i senyalitzat dels carrers que no són asfaltats i fins i tot la neteja i recollida de residus ha millorat significativament en alguns indrets.
Tamb´oberservem com els partits de l’oposició fan propostes molt engrescadores per la millora de la ciutat. És a dir que en el conjunt de tota la classe política tant la que està en el govern com la que està en l’oposició està fent o dient tota mena de millores i propostes realment útils per la ciutadania.
Però no tot està sent solucionat, entre d’altres, continuem tenint el greu problema/perill per aquelles persones que circulen per voreres amb arbrat. És realment un greu problema i encara no hi ha cap solució immediata abans que el nombre d’accidents sigui considerable o trobar-nos en una cas d’accident greu.

Problema oblidat

Seria bo amb aquesta voluntat de solucionar tot, en any electoral, recordar i solucionar el problema dels «més vulnerables de la mobilitat, els que van a peu«. I d’una vegada hi hagi un pla d’acció de reparació totes les voreres fetes malbé per una acció indiscriminada de plantada arbres en llocs que no són els més adients.
Tal com hem repetit en centenars de vegades, no estem en contra de l’arbrat, però si en contra del plantat indiscriminat i sense previsió de conseqüències, com la falta d’aigua perquè puguin sobreviure, podes anuals, neteja periòdica de les fulles i com no la reparació de les destrosses en els carrers.
No cal ser molt llestos, per entendre que un arbre de 40 cm de diàmetre no pot viure en un forat de 50 x 50 cm en una vorera que fa 90 cm d’ample.

Conclusions

Cal que sigui any electoral per invertir tots els esforços a resoldre tot el que no s’ha fet en els 3 anys anteriors?
Certa vegada un president de FGC, va dir en una conferència a Sant Cugat, que les administracions haurien de treballar per projectes a llarg termini, i en cas de canvi de govern, als que entressin de nou haurien de tenir el compromís de fer-se càrrec del que en el seu dia va ser aprovat. Aquesta reflexió, permet una continuïtat en el funcionament i estalviaria la deixadesa. Tots sabem que un bon manteniment després estalvia diners.

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Un comentario en «Eleccions a l’ajuntament anuals»

  • el 23/02/2023 a las 18:41
    Enlace permanente

    Comentari molt encertat, pero una vegada mes, cau en sac foradat, el nivell de sordera de aquet consistori es el mes elevat de la ultima decada, estic segur que tots el colors politic farien el mateix, pero aqui a STQ avui, es descarat i a cara descoberta, sense fer cap autocritica, ens diuen que tot be per la mala gestio del anterior consistori, una altra practica dels politics, tirar les culpes als anteriors.
    Jo he treaballat amb empreses subcontratades con les actuals i puc dir que ho estas sobre ho et prenen el pel, no pot ser que es podin els plataners i apareguin 3 elevadors, 2 forgonetes 6 persones i nomes es podin 3 plataners en 2 dies i malament, qui controla aixo?, aixo també pot ser mala gestió.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *