L’economia municipal a Sant Cugat

Resulta francament curiós veure com fa una setmana el grup polític de Junts esmentava un greu forat econòmic i avui podem llegir com l’actual govern de l’ajuntament declara el gran superàvit en el municipi.
Per als ciutadans i ciutadanes de peu ens costa poder digerir aquestes declaracions contraposades, evidentment partidistes totes dues, i enfocades a unes eleccions en els pròxims dies.

Situació econòmica ajuntament de Sant Cugat

La conclusió que al final ens fem, és senzilla, un d’ells menteix o els dos. Hi ha dèficit o superàvit? Al final, com sempre el principal perjudicat és el ciutadà.
Si hi ha un forat, sempre és degut a una mala gestió, què ningú del govern municipal, es farà càrrec i caldrà demanar més diners a la ciutadania, amb nous impostos o baixar, encara més, la qualitat dels serveis municipals.
Si el problema és un superàvit, la pregunta que ens fem és, perquè tenim una manca de serveis bàsics, com policia, neteja, jardineria, carrers, voreres, etc. si teniem recursos per fer-ho?

Conclusions

Seria bo que la classe política en lloc de mentir dient mitges veritats, donés les explicacions de forma clara, i sobretot reconegués els seus errors i digues clarament com els pensa esmenar.
Un municipi no deixa de ser com una gran familia pel que fa a la gestió, per una part hi ha els ingressos i per l’altre les despeses i el tema és tan fàcil com fer quadrar els uns amb els altres, garantint en tot moment, la satisfacció dels «convivents» (ciutadania).

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *