Darrer any d’una legislatura

El dilluns 28 de març es va donar el tret de sortida d’un any més de campanya electoral per les municipals. S’obre el debat on els polítics, uns diran el bé que ho fan i altres que malament ho han fet. Vàrem tenir l’honor fins i tot que el mateix president de la Generalitat fos present en l’acte de presentació de la Sra. Ingla com futura candidata.
Des de l’aparició del nostre web, l’octubre passat, hem vist com a poc a poc alguna de les coses denunciades han anat canviant i millorant. Volem ser honestos, ens agradaria arribar a tenir aquest poder d’influència, però el més probable és que hem arribat al darrer any de legislatura.


El darrer any de legislatura

Des de sempre, en els ajuntaments quan arriba el darrer any de legislatura els que governen es presten a desenvolupar tot allò que no han fet en els 3 anys anteriors. És com si es volgués enlluernar a la població sobre el gran treball realitzat i que si la memòria dels votants sols arribes a un any.
Fa anys, el signe més visible, era asfaltar carrers o inaugurar el que fos. Ara és enllestir algunes reclamacions de fa anys, per dir que han assolit quelcom.


Que ha millorat Sant Cugat?

La neteja dels carrers, ha millorat des de fa unes setmanes considerablement. Hi ha una promesa del Camí del crist treballador d’enllestir definitivament (promesa política). També s’ha recollit la ferralla dels vehicles abandonats i haig de suposar quelcom més.


Què necessita Sant Cugat?

Però encara ens queden moltes coses i un cop més necessitem gestors preparats, més que polítics, per resoldre els problemes de la ciutat, garantint solucions sense endeutaments o amb problemes posteriors que per manca de diners hi ha manca de manteniment.
Sant Cugat creix però les solucions a les seves necessitats principals no. Per dir algunes:
– La policia local és insuficient
– Els serveis públics de Salut són deficitaris, haver de manifestar-se per dues persones que no arriben a ser ateses en una ciutat, és de pena. Ho sap això el Molt honorable Sr. Aragonés?
– La neteja i recollida de residus és insuficient
– Els impostos AMB no deixen de ser una presa de pèl
– La majoria de carrers es troben aixecats per les arrels dels arbres i és gairebé impossible circular
– L’asfalt de la major mart dels carrers està molt deterioriorat i el soroll dels carrers, per no disposar d’asfalt sonoreductor és molt elevat. Vàrem mesurar els decibels del pas de vehicles pels túnels Vallvidrera que arribava en alguns moments al 80 dB els mateixos que el pas d’uns pocs vehicles per camí can ganxet.
I podríem seguir amb molts més suggeriments.

Conclusions

Sant Cugat es mereix resoldre els problemes d’aquest creixement desmesurat que no ha anat acompanyat de la logística de manteniment corresponent a les seves infraestructures. Un cop més recordo que paguem uns impostos perquè siguin gestionats per allò que necessita la població no els interessos d’alguns polítics.

[ratings]

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Un comentario en «Darrer any d’una legislatura»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *