Campanya electoral

Fa uns dies, en l’article sobre els polítics, esmentàvem les maniobres de campanya electoral per a la renovació de càrrecs, que en el principi de la democràcia es feien.
Molts anys després podem comprovar que res ha canviat i prova d’això és la notícia que l’Ajuntament invertirà uns 2 milions d’euros per tornar  a asfaltar diferents punts de Sant Cugat, un any abans de les eleccions.


Queda curiós, que en tota la legislatura no s’ha fet, com també queda curiós que del pressupost del 2021 hi hagués un romanent de 52 milions d’euros que es destinaran a fer inversions justament en el darrer any de la legislatura.
La gestió municipal tal com hem dit en diversos cops es tracta precisament d’això gestionar els recursos per mantenir al màxim les necessitats del municipi el moment precís, no quan s’acosta el final de la legislatura.
Una altra prova d’això, és la inversió al camí del Crist treballador, que no s’ha fet res. Si teníem 52 milions en el 2021, perquè esperarem al 2022 per executar unes obres, que han posat en perill la salut de la ciutadania de Sant Cugat?


Conclusions

Un cop més, demanem a la classe política la transparència en el govern de la ciutat i que si us plau que no ens enredin, esperant el darrer any per mostrar l’eficàcia de la seva gestió. Cal fer les coses quan toquen, no quan vagi bé per aconseguir més vots.

Valora aquest article [ratings]

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Un comentario en «Campanya electoral»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *