Bon festes

Els millors desitjos per tots els santcugatencs/es des d’aquest lloc d’opinió.
Com sempre hem dit, Sant Cugat que no ens mereixem no volem que s’entengui com un lloc de crítica sinó de reflexió de què moltes coses es poden arribar a fer millor, sobretot, quan es valoren els punts a favor i punts en contra.

Malgrat que és lícit voler guanyar unes eleccions per poder estar al capdavant d’un municipi no cal governar per aconseguir vots o promoció política i cal tenir clar que quan es governa es fa inclòs per aquells que mai et votaran.


Aquest 2023 que ve, ens esperen diverses eleccions, tots just quan gran part de la població, està farta de les picabaralles polítiques, i de les diferents actuacions dels polítics. Els programes dels diferents partits, s’ompliran d’un munt de promeses, semblants als càntics de sirenes. Encara que cada cop es fa més difícil escollir una opció que ens representí, és molt important tenir en compte, sobretot en unes municipals, les persones que estaran representades, més que les ideologies dels partits. El seu perfil personal, professional seran una pista del que poden fer.
Esperem que aquells que vinguin toquin de peus a terra i tinguin prou coneixement per fer les coses millor, i si no tenen l’experiència suficient, que almenys s’envoltin de gent que els pugui aconsellar degudament.

Bones festes

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *