Bombers i altres serveis manquen a St.Cugat

Ara venen eleccions, és moment de tota mena d’ofertes i promeses. Però un cop més reclamem al futur consistori el control del creixement de la nostra ciutat. Quan diem control, estem parlant del creixement de serveis a més del d’habitatges. No podem continuar creixent quan una ciutat amb un nombre d’habitants similars a Girona no té caserna de bombers. Sant Cugat ha de compartir Bombers amb Rubí amb l’agreujant de tenir dos punts calents (mai més ben dit) com els mde boscos i l’autopista.
No fa pas gaire, un incendi en un habitatge a Rubí, va coincidir a la vegada uns accidents a l’AP7 amb resultat de retards en l’assistència. Cal afegir, el descontentament per part d’aquest parc de bombers per la reiteració de manca de recursos.
Sempre hem dit si, al creixement del municipi, però sempre acompanyat de serveis i personal municipal. Si no és així no cal créixer. Recordem, en un dia concret es va prodüir l’absència de policia municipal per manca d’efectius, encara no disposem de pediatres d’urgències les 24 h, la manca de serveis mèdics d’especialistes públics, manca d’hospital públic, manca de jutjats, manca d’oficines de la seguretat social, etc……

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *