Nou protocol de denuncia assetjament ciclista

Sovint els polítics cauen en el parany de crear col·lectius desvalguts als qui cal defensar pel bé de la societat o pel benefici dels seus interessos electorals o de partit.
Avui comentarem la notícia, que l’ajuntament crea el protocol de denúncia d’assetjament a ciclistes i patinadors, sí assetjament.
És de tots conegut els diferents casos d’accidents amb aquest col·lectiu per manca de responsabilitat dels conductors i per no respectar les normes de trànsit.
Podriem incloure dins de l’assetjament la prohibició dels patinets als trens?

D’aquí a establir un protocol per assetjament, personalment crec que està fora de lloc.

Podríem qualificar també d’assetjament el ciclista que no respecta les normes de trànsit, aquell que fa el possible per tal que no el puguis avançar en una carretera, els patinets o ciclistes que passen per les diferents zones compartides amb vianants posant en perill la integritat d’aquests.
Posats a fer es podria fer una proposta al municipi per la creació d’un protocol de denúncia d’assetjament de tot allò que la ciutadania és ignorada pel seu ajuntament.

Conclusions

Com sempre caiem en el mateix parany, totes les actituds són defensables i també totes tenen en comú, que cal una societat amb més educació, valors, responsabilitat i sobretot que pensi en els altres. Sí aquests valors, no són inculcats a les noves generacions de res servirà del que es vulgui fer.

Si t'ha agradat l'article comparteix a:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *